Bild som illustrerar Isaberg Cykeluthyrning Och Service 1

Uthyrning & Servicestationer

Lämna cykeln hemma och låt våra uthyrare hjälpa dig

MTB på Isaberg

Isaberg erbjuder allt inom uthyrningscyklar och utrustning. Här hittar du cyklar i olika storlekar och typer; från barncyklar till hardtails och heldämpade modeller. Det finns även Endurocyklar och eMTB. Cykelparken förnyas inför varje säsong så du kan köra de senaste modellerna och vara säker på att allt håller högsta kvalitet.

Cyklarna levereras av Trek - ett av de marknadsledande märkena, välkänt för högsta kvalitet. Det finns många storlekar så du hittar en som passar dig perfekt och olika typer som passar allt från nybörjare till proffs.Alla hyrcyklar har plattformspedaler och är utrustade med flaskhållare. Saknar du en vattenflaska så finns det att köpa i webbshopen eller i sportcentret, där det även finns ett bra utbud på MTBartiklar.Tänk på att boka din cykel online i god tid.

Hyr din MTB på Isaberg här

MTB på Hestraviken

Som hotellgäst på Hestraviken har du möjlighet att hyra MTB cyklar för hel eller halvdag. Det finns ett begränsat antal i olika storlekar för både vuxna och barn.

Hyr din MTB på Hestraviken här

MTB Hestra Guesthouse

Här kan du hyra cyklar från Allebike.
Här hittar du cyklar i olika storlekar och typer; från barncyklar till hardtails och heldämpade modeller.

Hyr MTB hos Hestra guesthouse här

Servicestationer

Det finns fyra servicestationer utplacerade i Anderstorp (torget), Smålandsstenar (Klubbstugan vid OK Vivill), Sunnaryd (turistbyrån) och Hestra (Hestra Guesthouse).
Här kan du pumpa din cykel och hänga upp den för enklare reparationer med verktyg som finns på plats. 

 

Bild som illustrerar Isaberg Cykeluthyrning Och Service Bild som illustrerar Hestra Gusethouse Cykeluthyrning Bild som illustrerar Servicestation Cykel