Bild som illustrerar Isaberg Slalom 1

Skidor

Välkommen till Södra Sveriges största skidanläggning!

På Isaberg kan du och hela familjen njuta av en härlig skidupplevelse, antingen i form av en dagsutflykt eller en hel skidsemester. Här finns nedfarter i två nivåer och flera väderstreck, en stugby, camping samt restauranger. Så välkommen hit att kasta dig utför någon av dom 11 pisterna, i allt från de barnvänligt gröna till den hisnande svarta. 

Grillstugor 

Vill du göra dagen på Isaberg ännu mysigare så kan du boka en grillstuga mitt i backen, en varm och trevlig samlingsplats för hela familjen under skidutflykten.

Skidskola och skiduthyrning

Här finns också möjlighet att boka skidskola för alla som vill utveckla sin skid- och brädåkning, oavsett om du är nybörjare eller en mer avancerad åkare som vill putsa på din teknik. 

Har ni ingen egen skidutrustning kan ni hyra här, rekommenderat är att förboka så att den finns klar för avhämtning direkt vid er ankomst.

Bild som illustrerar Isaberg Vinter 2 Bild som illustrerar ISABERG Slalom

Längdskidåkning

I närheten av Isaberg finns även möjlighet för längdskidåkning, både på natursnö, när snön fallit tillräckligt djupt, och på konstsnö. Säkerställ att anläggningen har öppet innan du åker. Konstsnöspår kräver en avgift som betalas på plats.

Natusnöspår finns på Hestra Isamon, Isaberg Golfbana och Store Mosse Nationalpark.

I Anderstorp och Tranemo erbjuds även konstsnöspår.