Bild som illustrerar Discgolf

Minigolf & Discgolf

Vem får minst slag?

Discgolf

Isaberg 

På Isaberg Mountain Resort kan du i en utmanande bana i bergets backar spela discgolf. En aktivitet som både kräver precision och kondition. Här tar du dig runt banan till fots eller med liften till toppen.

Anderstorp

Ekekullen Discgolf i Anderstorp har 6 st hål och ligger inbäddad i parken Ekekullen. De inledande hålen är i parkmiljö och sedan fortsätter hål 4-6 i lövskog. På Ekekullen Discgolf är det fritt att spela för alla – inga avgifter, inget medlemskap – och banan är alltid öppen. Det enda du behöver är en disc/frisbee. Discgolf är en aktivitet som kan genomföras under större delen av året. Under vintertid när marken är snötäckt rekommenderas inte discgolf, då området används för pulkaåkning och tee ej är synliga.

Sunnaryd

Här finns frisbee-golf vid Pulsen vid hamnen i Sunnaryd. Frisbees finns i låda intill staketet precis vid parkeringen. Där finns även första utslagsplatsen (totalt 9 korgar).

Minigolf

För den minigolfsugne finns det en spännande äventyrsgolf på Isaberg Mountain Resort med spännande utmaningar. I ett kuperat landskap där du ska klura ut en framkomlig spellinje och med nerverna under kontroll undvika bunkrar, olika hinder och kluriga fällor längs med vägen. Garanterat kul för alla åldrar.

Mer traditionell minigolf finns i stationsparken mitt i centra Anderstorp och vid Hörsjöns camping och utomhusbad.

Bild som illustrerar Minigolf Bild som illustrerar Minigolf Hörsjön