Bild som illustrerar Hestraviken Spa

Spa

Njut av varma bad och en varm bastu samtidigt som du ser ut över vinterlandskapet. Tänk vad skönt att kunna njuta av varma bad och koppla av efter en aktivitet i naturen.

Hestraviken - Riverside spa

Naturnära spaupplevelse med oslagbar utsikt mitt i hjärtat av Småland. 
10 februari 2023 öppnade Hestraviken upp portarna till Riverside Spa. 1100 kvadratmeter i ett unikt läge vid Nissan. Ett naturinspirerat Spa för avkoppling med en helt ny hotelldel i 3 våningar med plats för 40 övernattade gäster. Allt med en trolsk utsikt över ån som sakta flyter fram direkt utanför.

Naturupplevelsen är viktig i konceptet så spa-delen är placerat direkt vid vattnet. Tre varma utomhuspooler med en temperatur på 38 grader och en bastudel som hänger ut över Nissan.

Olika lounger för avkoppling inomhus med öppen spis och en stor terrass utomhus där man kan njuta rofyllt i solen. Lite mer svalkande bad erbjuds i ån från en brygga.

Ett café med drycker och lättare förtäring samt behandlingsrum där olika behandlingar kan bokas ingår också i faciliteterna.

Nya hotellrum med riverside läge

Hotellrummen är generösa till ytan för att även passa familjer. Panoramafönster, balkonger, lyxig inredning och en utsikt över vattnet som slår det mesta. Även ett nytt mötesrum ingår i hotelldelen samt en ny parkering.

Kombinera spa med aktiviteter i naturen

Spa är en perfekt upplevelse i kombination med golf, vandring, cykling eller skidåkning på Isaberg m.m. Tänk vad skönt att kunna njuta av varma bad och koppla av efter en aktivitet i naturen. Det är även uppskattat av våra konferensgäster att kunna varva ner med bad efter mötet.

Bild som illustrerar Hestraviden Spa Uteplats Bild som illustrerar Hestraviken Spa Bubbel