Bild som illustrerar Hoganloft Destiantion Isaberg

Restaurang Höganloft

Med en smak av Småland

Köket inspireras av ”En smak av Småland” som på eget vis korsars med svensk husmanskost och klassiska rätter från andra delar av världen. Personalens egna favoriter är Raggmunk och pizza Helrätt med influenser från Alsace. Restaurang Höganloft arbetar med lokala råvaror och leverantörer och anpassar meny och rätter efter säsong. Här finns även ett cafésortiment för fikasugna. Sommartid kan du njuta av närheten till underbar natur på uteserveringen.

Här finns alltid plats för barn!
Restaurangen erbjuder en barnmeny och en barnhörna där man kan krypa in när det blir för tråkigt att vänta vid bordet på de vuxna. Sommarsäsongen är det poppis med stora lekplatsen som ligger ett stenkast från uteserveringen.

Aktiviteter
Isaberg är en perfekt plats för konferens och kickoff med aktivitet året runt! Vad sägs om matskola med gänget i matstudion, äventyr eller örtvandring i ett naturreservat avlyst för det rörliga friluftslivet? Spela golf på en av Sveriges vackraste banor eller boka skidkonferens på vintern med afterski?

Kurser, matlagningsskola och vinprovning
Restaurang Höganlofts matskolor är ett perfekt sätt att möta människor och mat! Att tillsammans hantera underbara råvaror, diskutera recept och hålla fingrarna i styr med riktigt vassa knivar i doften från god mat och smaken av ett gott vin skapar relationer för livet. Vad sägs om aktiviteter som; Grilla med kocken, matstudio antingen inne eller ute i skogen eller La grande famiglia in cucina.

 

Bild som illustrerar Hoganloft Restaurang 1 Bild som illustrerar Isaberg Hoganloft Mat
Bild som illustrerar Hoganloft Restaurang 3 Bild som illustrerar Hoganloft Restaurang 2