Happie Camp Ängasjö

Happie Camp

En magisk upplevelse gömd i det vilda!

Happie camp erbjuder unika boendemöjligheter, där du får möjlighet att hitta lugnet och lada batterierna med hjälp av skogen. I Isabergsregionen kan du välja mellan tre olika camps, avskilt placerade vid sjöar vända mot solnedgången. Varje camp består av ett smakfullt inrett tält med bekväma sängar, en uteplats med bord och stolar, utomhuskök, eldstad och privat toalett. Du kan välja om du vill inkludera en matkasse eller om du vill ta med dig maten själv.

En vecka innan din vistelse får du ett mail med bland annat exakta koordinater till ditt Happie Camp och förslag på packlista. Vid ankomst parkerar du på utsatt parkeringsplats. Härifrån tar det ca 10-20 minuter att promenera beroende på vilket camp som du ska checka in på. På parkeringen hittar du en bod. I luckan med ditt camps nummer finns din matkasse, extra vatten, gas, toalettpapper och soppåsar.

Ängasjö Camp 1

I ett litet tallrum som vetter mot solnedgången bor du avskilt med skogen tätt inpå, precis vid vattnet. Här växer rikligt med Pors som sprider en behaglig skogsdoft kring campet. Ute i vattnet har ni en egen tallbeklädd ö dit man kan gå när vattnet är lågt.

Ängasjö Camp 2

Tältet ligger i en gransal där golvet är av mjuk mossa och taket av höga granar. Här får man en storslagen och mäktig känsla. Tältet är placerat i lingonriset, bara att sträcka ut handen och plocka när det är säsong. I en öppning bland träden syns utsikten över sjön och precis vid vattnet finns en stor sten för rofyllda stunder.

Ängasjö Camp 3

Här bor ni precis vid vattnet i sydvästligt läge med den täta tallskogen i ryggen. Udden är som ett litet och intimt rum men med en storslagen utsikt över sjön. Tältet ligger längst ut på udden där ingen har vägarna förbi. Runt sjön ligger några hus där ni ser ljusen glittra om kvällarna.

Bild som illustrerar Happiecamp3 Bild som illustrerar Happiecamp4
Bild som illustrerar Happiecamp2 Bild som illustrerar Happiecamp1