Bild som illustrerar Meetup Far Anvandas Till Visit Gislaved

Shuffelboard, Golfsimulator & Biljard

Meetup i Gislaved erbjuder spel, skönt häng och mat.
Här finns något som passar alla; sportnörden, yngsta familjemedlemmen eller pensionärsgänget.
 

Shuffleboard
Ett spel som är enkelt att lära sig, alla kan vara med och spela och det är lika fartfyllt som strategiskt. Perfekt för en afterwork, med familjen, svensexan eller varför inte som barnkalas. Här finns fyra bord så ta med hela släkten och alla vänner för en helkväll.

Golfsimulator
Även om det är mörkt och kallt ute betyder det inte att du inte behöver höja ditt handicap under vinterhalvåret. Ta en golfrunda med kollegan eller öva på din swing inför sommarsäsongen på någon av de två HD simulatorerna.

Spela golf
Välj att gå en 18-håls runda på någon av de olika golfbanorna från Österrike och Storbritannien, eller kör ett träningspass på rangen. Ta med dina egna klubbor eller låna av Meetup.

Biljard
Tävla i bästa sprängningen, snyggaste greppet eller helt enkelt en omgång klassisk 8-ball och se vem som sänker den svarta 8:an snabbast. Du bestämmer reglerna.

Dart
Ett precisionsspel som förvånansvärt nog inte kräver någon direkt koncentrationsförmåga. Lika mycket som ni fokuserar på att träffa bullseye kan ni umgås och ha roligt tillsammans. Kräver ingen bokning.

Bild som illustrerar Biljard Bild som illustrerar Shuffleboard