Bild som illustrerar Villa Magasinet Arnåsholm

Villa Magasinet Arnåsholm

Unna dig en semestervecka på Villa Magasinet Arnåsholm, den perfekta platsen för avkoppling och naturupplevelser.

 

Här finns närheten till naturen där du kan njuta av rofyllda skogspromenader, kristallklara vatten för kajakpaddling och möjlighet till fina cykelturer. Själva huset ligger i en vacker trädgård med möjlighet till att spela spel, sola, och ha mysiga picknickar i gröngräset. Dessutom finns det en grill tillgänglig för härliga grillkvällar.

För den äventyrslystna resenären finns det gott om aktiviteter en kort bilresa bort, som bland annat golf, rodel, mountainbike (MTB), höghöjdsbana och en stor lekplats på närliggande Isaberg Mountain Resort. Vill man ge sig ut i den vilda västern  så finns High Chaparral nära, där du kan uppleva äventyr och känna doften av krutrök.

I villan finns tre olika boenden att välja mellan: Våning 2, Våning 3 eller gemensamhetsboende.

Våning 2

En stor och rymlig 3-rumslägenhet, lagom för fyra personer. Här finns hall med intilliggande toalett och duschutrymme, kök med fyra matplatser, ett sovrum med dubbelsäng och en charmig äldre babysäng, ett sovrum med två separata sängar, och ett vardagsrum med smart-TV. Lägenheten är ljus och trevligt inredd med utsikten över både dammen och sjön på framsidan, och trädgårdens baksida med den lugna skogen intill. I källaren finns möjlighet att boka bastutid.

Våning 3

En mysig 3-rumslägenhet med möjlighet för upp till sex personer att övernatta i. Hall och toalett ligger angränsande till trappuppgången, dusch och bastu i källaren (bastun bokas). Mysigt kök inrett i gammal stil och med sittglugg med utsikt över trädgårdens baksida med intilliggande skog. Ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två separata sängar och en bäddsoffa, och ett vardagsrum med smart-TV.

Gemensamhetsboende

På våning 3 går det att hyra endast ett sovrum (av två möjliga), dock minst tre sammanhängande nätter i rad, om man kan tänka sig att dela med någon annan. Då delar man toalett, kök, vardagsrum och dusch i källaren.

Bild som illustrerar Villa Magasinet vardagsrum Bild som illustrerar Villa Magasinet sovrum Bild som illustrerar Villa Magasinet kök