Bild som illustrerar Spa Topbild Webben

Golf, Spa & Unika boenden

Upplev det bästa av golf, spa och unika boenden hos oss - din perfekta destination för avkoppling och rekreation! Boka din drömsemester hos oss idag och låt oss skapa en oförglömlig upplevelse för dig

Njut av lyxen på Riverside Spa med varma bad och varm bastu samtidigt som du blickar ut över naturen.

Hestraviken - Riverside spa

En naturnära spaupplevelse mitt i Småland med en oslagbar utsikt över Nissan. Den 1100 kvadratmeter stora anläggningen har en unik placering vid ån och inkluderar en ny hotelldel. Spadelen har en avkopplande atmosfär med tre varma utomhuspooler, bastu, lounges med öppen spis och en stor terrass för soliga dagar. Här finns även ett café, behandlingsrum och nya hotellrum.

Bild som illustrerar Hestraviken Spa Bild som illustrerar Hestraviken Spa Bubbel

Njut av en lugn och fridfull bastupplevelse på Isaberg.

På Isaberg finns två mysiga bastuflottar belägna nere vid sjön. Här kan du njuta av ett skönt bastubad i vacker miljö tillsammans med familj och vänner.

Bild som illustrerar Bastuflotten1 Bild som illustrerar Bastuflotten2 Liten Bild

Spela golf i praktfulla vyer, på kulturhistorisk mark och i en förtrollande natur

Isabergs golfklubb

Spela golf i praktfulla vyer, på kulturhistorisk mark, i en förtrollande natur belägen i den gamla bruksmiljön vid Nissafors Bruk. Här finns två högklassiga 18-hålsbanor med stor variation i en hänförande miljö med fantastiska träningsmöjligheter, restaurang och boende direkt på anläggningen.

Reftele Golfklubb

Reftele golfklubb erbjuder en familjär och trivsam 18-håls golfbana. Banan är en medelkuperad skogs- och ängsbana med en del vatten. 

Bild som illustrerar Hestraviken Foto Hestraviken Bild som illustrerar Golfputt

Unika boenden; Få en magisk upplevelse i det vilda, bo i ett glashus omringad av skog och natur eller bo lyxigt och spartanskt på en och samma gång.

Erikson Cottage

Bo i glashus, omringad av skog och natur. Erikson Cottage erbjuder en unik upplevelse med boende i glashus, välj om ni vill bo i den djupa skogen eller med utsikt över sjön. 

Bönabo Norrgård

Välkommen till Bönabo Norrgård - den ultimata svenska landsbygdsupplevelsen. Bo off-grid i den unika stugan omgiven av vatten och skog. Träffa gårdens olika djur eller besök gårdsbutiken. Stugan är en fristad i naturen, med total tystnad och en upplevelse utöver det vanliga. Byggd med virke från egen skog gör den både unik och hållbar. Invändigt är den inredd toppmodernt, men saknar el och vatten, vilket ger en autentisk upplevelse av det enkla livet.

Bild som illustrerar Bonabo 1312 Pxl (2) Bild som illustrerar Erikson Cottage Bo Destination Isaberg