Bild som illustrerar Klubbhuset

Golf

Spela golf i praktfulla vyer, på kulturhistorisk mark och i en förtrollande natur

Isabergs golfklubb

Vill du spela golf i praktfulla vyer, på kulturhistorisk mark och i en förtrollande natur är Isaberg Golfklubb banan för dig. Klubben bildade 1968 och är belägen i den gamla bruksmiljön vid Nissafors Bruk som i sig är en fantastisk naturupplevelse med utsikt och vyer utöver det vanliga. Här finns två högklassiga 18-hålsbanor med stor variation i en hänförande miljö och här finns fantastiska träningsmöjligheter, restaurang och boende direkt på anläggningen.

Västra banan
En händelserik skogsbana i naturskön och sjönära miljö. Banan bjuder på stor variation och det lönar sig att planera sitt spel väl.

Östra banan
Östra banan har stått värd för många tourtävlingar genom åren. Banan är härligt utmanande och belönar en god spelstrategi. De fyra avslutande hålen längs Nissan och Hammarsjön anses av många tillhöra Sveriges vackraste.

Korthålsbanan
I direkt anslutning till golfarenanan med övningsfält och puttinggreener finner man korthålsbanan. En pay and playbana utan krav på förkunskaper.

Reftele Golfklubb

Reftele golfklubb erbjuder en familjär och trivsam 18-håls golfbana. Banan är en medelkuperad skogs- och ängsbana med en del vatten. En golfbana som passar såväl nybörjare som den mer krävande.

Bild som illustrerar Gislaved T.3 Bild som illustrerar Golf 2