Bild som illustrerar Hestraviken Riverside Spa

Riverside Spa

Unna dig och din kropp en härlig spaupplevelse på Riverside Spa. Njut av varma bad och en varm bastu samtidigt som du blickar ut över ån som sakta flyter fram utanför.

 

Hestraviken - Riverside spa

Naturnära spaupplevelse med oslagbar utsikt mitt i hjärtat av Småland. 
1100 kvadratmeter i ett unikt läge vid Nissan. Ett naturinspirerat Spa för avkoppling med en helt ny hotelldel i 3 våningar med plats för 40 övernattade gäster. Allt med en trolsk utsikt över ån som sakta flyter fram direkt utanför.

Naturupplevelsen är viktig i konceptet så spa-delen är placerat direkt vid vattnet. Tre varma utomhuspooler med en temperatur på 38 grader och en bastudel som hänger ut över Nissan.
Olika lounger för avkoppling inomhus med öppen spis och en stor terrass utomhus där man kan njuta rofyllt i solen. Lite mer svalkande bad erbjuds i ån från en brygga.
Ett café med drycker och lättare förtäring samt behandlingsrum där olika behandlingar kan bokas ingår också i faciliteterna.

 

Nya hotellrum med riverside läge
Hotellrummen är generösa till ytan för att även passa familjer. Panoramafönster, balkonger, lyxig inredning och en utsikt över vattnet som slår det mesta. 

 

Spapaket med övernattning 

Det perfekta paketet för alla som gillar Spa. Stanna en natt, eller två, och skäm bort er med god mat, dryck och naturskönt boende.

En naturnära spaupplevelse med oslagbar utsikt, där ni anländer under eftermiddagen och har gott om tid för avkoppling i det nya Riverside Spa, bad, behandlingar och andra aktiviteter. Framåt kvällen serveras festmiddag i restaurangen, och vi lovar att smaklökarna kommer att få en högtidsstund. Efter en god natts sömn i något av hotellets vackra rum väntar en härlig lantfrukostbuffé.

 

Dagspapaket

Du kan också njuta av Riverside Spas nya anläggning över dagen. Starta med en vällagad lunch eller avsluta med en god middag. Lån av badrock, badtofflor och handduk ingår i samtliga spapaket. Åldergräns är 15 år. 

 

Kombinera spa med aktiviteter i naturen
Spa är en perfekt upplevelse i kombination med golf, vandring, cykling eller skidåkning på Isaberg m.m. Tänk vad skönt att kunna njuta av varma bad och koppla av efter en aktivitet i naturen. Det är även uppskattat av våra konferensgäster att kunna varva ner med bad efter mötet.

Bild som illustrerar Fotograf Vagsund.Se 9J7A3316 Kopiera Bild som illustrerar Fotograf Vagsund.Se 0D0A8248 Kopiera Bild som illustrerar Fotograf Vagsund.Se 9J7A8460 Kopiera