High Chaparral

High Chaparral

Bli en del av äventyret på High Chaparral

På High Chaparral väntar spännande äventyr i genuin Vilda Västern-miljö, där du själv är en del av äventyret. Upplev actionfyllda shower, träffa skurkar som bröderna Dalton och tågrånare, vaska guld, kliv ombord på en hjulångare, träffa Zorro och hans vänner eller dra iväg i full galopp med käpphästen. På High Chaparral händer det hela tiden grejer när du minst anar det.

High Chaparral är känt för alla sina shower med hisnande stunts, färgsprakande danser, komik, sång och musik – och alla shower ingår i entréavgiften.

High Chaparral Bankrån High Chaparral Lek

Kasta dig in i äventyret!

Ta tåget till Old Mexico, vaska guld, kliv ombord på en hjulångare, jaga bovar eller dra iväg i full galopp med käpphästen. På High Chaparral finns massor av kittlande Vilda Västern-upplevelser.  En del av äventyren ingår i biljettpriset medan andra kostar lite extra.

Annorlunda och rolig shopping

Självklart finns det affärer i en riktig Vilda Västern-stad. Cowboyhattar, pickadoller, käpphästar, gosedjur, souvenirer, mexikanska hantverk – här finns det mesta!

Yee Haaaw – plums i plurret!

Kanske var det lite si och så med cowboysarnas hygien, men på High Chaparral gillar man vatten. Här finns en alldeles egen badsjö vid campingen som inte bara erbjuder sköna bad utan också en härlig sandstrand för sandslottsbyggen eller avkopplande ryggläge med en bra bok.

Pack your plunder, we’re sleeping in the wild tonight

Förr var det vanligt att både cowboys & cowgirls sov under det bara himlatäcket när de var på resande fot. På High Chaparral finns  bättre alternativ. Allt mellan camping, stugor och villavagnar, samtliga med Vilda Västern runt hörnet.

High Chaparral Guldvaskning High Chaparral Lucky Luke