Vägskylt i skogen

Nytt & på gång

Vår i Isabergsregionen 

Nu är hemsidan uppdaterad med massor av vårtips t ex ”tips för en perfekt vår-weekend” och ”en 30-lista med olika vår-aktiviteter”. Här hittar ni massor av inspiration till era gäster.

Vi har också börjat att aktivt marknadsföra sidan Visit Isabergsregionen, mot framför allt södra Sverige, Stockholm och Danmark. Under januari månad tog vi fram en marknadsföringsplan och började med riktade annonser mot våra utvalda målgrupper. 

ISABIKE Festival 10-11 maj 

Det börjar dra ihop sig till Isabike Festival, en cykelfest för hela familjen. Evenamnget erbjuder spännande clinics, uppvisningar, guidade cykelturer, levereantörer i expoområdet som visar upp det senaste på cykelhimlen mm.

Bild som illustrerar Isabike Festival Bild som illustrerar Isabike Festival 2023 RGB Visitsidan

Nyöppnad gårdsbutik i Gäddås

Den 24 mars slog Gäddås gårdsbutik upp sina dörrar för första gången. Gården drivs av Tomas som varit fårbonde på heltid i nästan 20 år. Här kan du köpa korv, hamburgare och diverse styckdetaljer av lamm från den egna gården samt vackra fårskinn och hemlagad marmelad. Tomas mamma, Margareta säljer även handvävda mattor, handdukar och väskor. Gårdsbutiken har öppet söndagar kl. 14-16. 

Bild som illustrerar Gäddås1 Bild som illustrerar Gäddås2

Diggiloo kommer till Hestra

Den 2 augusti kommer återigen Sveriges största sommarturné, Diggiloo, till Hestra. Hestra är den minsta orten som gästas av eventet, vilket vi skall vara stolta över. Stora nationella evenemang som Diggiloo sätter vår region på kartan och lockar nya besökare till vårt område.

Vid rätt paketering och marknadsföring kan det generera en mängd hotellnätter och restaurangbesök till kommunens besöksnäringsföretag. Det är därför viktigt att vi alla hjälps åt att marknadsföra eventet och paketera det i våra verksamheter. Det finns även möjlighet att få marknadsföra sitt företag på Diggiloos storbildskärm vid köp av ett visst antal biljetter till sina anställda, en perfekt sommarpresent. 1 vuxen + 2 barn kostar 495 kr för en plats i det gröna.

Bild som illustrerar 4. Diggiloo 2024 Liggande Manér Bild som illustrerar 7. Diggiloo2024 Fotograf Kristofer Sandberg