Vägskylt i skogen

Nytt & på gång

Vinter i Isabergsregionen 

Gratis SkiPass till barn

I år erbjuder Isaberg Mountin Resort gratis SkiPass till alla barn mellan 0-6 år. Markandför gärna detta i era olika kanaler.

Bild som illustrerar ISABERG 220311 0032 Kopiera Bild som illustrerar Isaberg Slalom 1

Tips på vinteraktiviteter 

Nu har vi tema vinter på Visit Isabergsregionen. Här hittar ni en massa tips till era besökare på olika vinteraktiviteter, både utomhus och inomhus. 

Bild som illustrerar ISABERG VINTER 210212 5672 Final Web Kopiera Bild som illustrerar Bowling

Nya Restaurang Epok 

En trappa upp på Hotell Nissastigen har nya Restaurang Epok öppnat. Här serveras både frukostbuffé, affärslunch och a’la cartemiddagar i en trivsam och ombonad miljö.

Flytten av restaurangen, från bottenvåningen, till en trappa upp är resultatet av ett gediget strategiskt arbete för att ta fram hur man bäst möter sina kunders behov. Hotellgästerna är en mycket stor grupp, som vistas i huset, och det är framför allt deras behov man möter med att ha flyttat upp restaurangen. 

Det populära Stubbes popquiz och bistromenyn finns fortfarande kvar, men har nu flyttat in på Meetup. Här kan man köra en after-work med kompisgänget, personalaktiviteter eller kundträffar.

Vad händer då med den gamla restauranglokalen på bottenvåningen, som nu går under arbetsnamnet Galleria Ströget?

Där letar Anna och Josefin efter nya hyresgäster, och dom ser gärna att det blir någon kommersiell verksamhet. Om det blir en butik eller café spelar inte så stor roll. Och dom poängterar att det finns tillräckligt med yta för mer än en aktör, samt att det är ett riktigt kanonläge att etablera sig på.

Bild som illustrerar Bild16 Bild som illustrerar IMG 5154 Kopia