Bild som illustrerar Erikson Cottage Bo Destination Isaberg

Erikson Cottage

Bo i glashus, omringad av skog och natur. Erikson Cottage erbjuder en unik upplevelse med boende i glashus, välj om ni vill bo i den djupa skogen eller med utsikt över sjön. 

Glashusen

Tänk dig ett hus, med väggar och tak av glas, där du bor omfamnad av naturen. Tänk dig känslan av att gå till sängs ackompanjerad av vindens sus och med blicken upp mot trädkronorna. Tänk dig att vakna upp till en ny dag i soluppgången med frukost i det fria.
En kort promenad från vår gård finner du våra glashus. Glashus Sjöblicken är placerat med utsikt över sjön och Glashus Skogen är varsamt inbäddat i storskogen. Glashusen är perfekta för dig som vill koppla av, komma riktigt nära naturen och bo ostört.
Studier i detta unika boende har visat på positiva effekter såsom sänkt blodtryck och hjärtfrekvens, minskad stress och ökad kreativitet.

Bild som illustrerar Erikson Scottage Glashus Bild som illustrerar Erikson Scottage Glashusen

Ryggåsstugan

I anslutning till gårdsbageriet ligger vår vackra och romantiska ryggåsstuga som byggdes i slutet på 1700-talet och som på senare år omsorgsfullt renoverats. Här bor du bekvämt med braskamin, dusch och toalett samt ett litet kök med kylskåp för dig som vill laga dina egna måltider. Mys i eldens sken och njut av stillheten och lugnet som denna stuga bjuder. I direkt anslutning till ryggåsstugan finner du ett växthus och en grönskande trädgård att njuta i.

Bild som illustrerar Erikson Cottage Ryggasstugan Bild som illustrerar Erikson Cottage Ryggasstugan Interior