Bild som illustrerar Isaberg Stugor Destination Isaberg

Bo på Isaberg

Bo med naturen som närmsta granne

Isaberg Moutin Resort ligger i ett naturreservat med den småländska skogen runt om, mitt mellan berget och sjön. Hos oss bor du långt från stress och stadspuls, men nära naturen och alla våra aktiviteter.

På Isaberg finns en fyrstjärnig camping och en mysig stugby vid foten av Isabergstoppen. Den populära campingplatsen har 84 tomter med eluttag och kabel-TV, samt fritt Wifi i hela campingen. Det finns en servicebyggnad med toaletter, duschar samt utrymme för disk, tvätt, matlagning samt torkskåp. I direkt anslutning till campingplatsen ligger sportcentret och huvudanläggningen med butik, konferenslokaler och en välrenommerad restaurang.

I den mysiga stugbyn kan du välja mellan stugor från 36 till 157 m². Välj den bekvämlighetsnivå som passar er och er budget genom att boka stugan med självhushåll eller med full hotellservice. En god frukostbuffé i restaurangen kan ni alltid boka till. Alla stugor är fullt utrustade och nyrenoverade. Kaklade badrum, braskamin, TV. De flesta stugorna har även diskmaskin. Fritt WiFi finns i hela anläggningen. 

Äventyrsberget
Isaberg Moutinresort erbjuder en mängd olika aktiviteter beroende på säsong. Isaberg är södra Sveriges största skidanläggning och år 2022 fick man utmärkelsen ”Sveriges bästa skidanläggning”. Vår, sommar, höst erbjuder Isaberg ett fantastiskt MTB-område med liftburen cykling, och Skandinaviens största pumptrack. På Äventyrsberget kan du även åka rodelbana, klättra i höghöjdsbana, spela discgolf och äventyrsgolf, paddla kanot, bada mm.

Bild som illustrerar Isaberg Camping 1 Bild som illustrerar Isaberg Stugby

Upptäck
Natur 0 min
Bad 0 min
Vandring 0 min
Fiske 0 min
Kanot 0 min
MTB-leder 0 min
Isaberg Golfbana 5 min
Ettö Naturreservat 5 min              
Scandinavian Raceway 20 min
Gokart 20 min
Store mosse 20 min
High Chaparral 25 min
Ullared 80 min