Bild som illustrerar Hestraviken Destination Isaberg (1)

Hestraviken Hotell

Naturskönt beläget med sjöutsikt vid Isaberg i Småland

Mitt i den täta Smålandsskogen med en underbar utsikt över Algustorpasjön och Isaberg ligger Hestraviken hotell & konferens. En idyll med Nissan rinnande genom tomten, en vacker trädgård, små röda timmerhus och ståtliga trävillor med anor från tidigt 1900-tal. Familjen Hellström har i tre generationer drivit och utvecklat hotellet vid Isaberg till ett gemytligt hotell för både avkoppling och aktiviteter.

Hotellrummen har vacker utsikt och ligger i olika timmervillor samt fristående stugor runt om i trädgården. Alla har sin egen möblerade terass eller balkong. Hotellrummen i det nybyggda Spakomplexet är generösa till ytan för att även passa till familjer. De har panoramafönster, balkonger, lyxinredning och en utsikt över vattnet som slår det mesta.

Naturinspirerat SPA
På Hestraviken kan du koppla av i det naturinspirerade Spaet på 1100 kvadratmeter som har ett unikt läge vid ån Nissan. Här kan du njuta av tre varma utomhuspooler som har en temperatur på 38 grader och en bastudel som hänger ut över ån. Koppla av i olika lounger med öppen spis och njut av solen på den stora terrassen.  Lite mer svalkande bad erbjuds i ån från en brygga. I cafét kan du beställa drycker och lättare förtäring. I de olika behandlingsrummen kan du boka behandlingar för kropp och själ. 

Bild som illustrerar Hestraviken Spa Bild som illustrerar IMG 9946

Upptäck  
Natur 0 min
Vandring 0 min
Fiske 0 min
Bad 0 min
Kanot 0 min
MTB-leder 0 min
Isaberg 5 min
Isaberg Golfbana 5 min
Ettö Naturreservat 5 min
Store mosse 20 min
Scandinavian Raceway 20 min
Gokart 20 min
High Chaparral 25 min
Ullared 80 min

Bild som illustrerar Hestraviken Foto Hestraviken 1 Bild som illustrerar Hestraviken Hotell (1)